Галерии

Декоративни колони и капители

Декоративни колони и капители

ВЕЛ ДИЗАЙН изработва и монтира колони Коринтски, Йонийски, Дорийски стил. Изпълняваме и индивидуални поръчки по зададени от клиента размери. При желание от Ваша страна колоните могат да се декорират в различни цветове и ефекти.

Боядисване, ефекти, декорация

Боядисване, ефекти, декорация

ВЕЛ ДИЗАЙН извършва бояджийски услуги за апартаменти, къщи, офиси и магазини. В допълнение изпълняваме реставрация на стени, тавани, фасади.

Интериорни решения

Интериорни решения

ВЕЛ ДИЗАЙН организира цялостния процес по промяната на визията на Вашия дом, заведение или офис - дизайн, интериор, изпълнение. Нашите интериорни проекти са винаги в крак с най-новите тенденции за разпределение на простраството и дизайна.

Декоративни елементи и орнаменти от гипс и фибробетон

Декоративни елементи и орнаменти от гипс и фибробетон

Предлагаме цялостни решения за декорация с гипсови елементи и орнаменти за интериор и профили, колони, фронтони от фибробетон за фасади на сгради. Освен представените в каталога ни над 2000 модела, изработваме и модели по поръчка.

Интериор - магазини, търговски площи

Интериор - магазини, търговски площи

ВЕЛ ДИЗАЙН извършва ремонти на магазини, проектира и монтира тавани от гипсокартон, скрито осветление, фигури от гипсокартон, предстенни обшивки, преградни стени и растерни тавани.

Скрито осветление

Скрито осветление

Скритото осветление е перфектният начин за разчупен интериор както за дома, така и за офисни и търговски площи.


1 | 2


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.08.2020

Скулптурата Давид на Микеланджело

ВЕЛ ДИЗАЙН изработва репродукции на известни статуи, бюстове и релефи за ценителите на произведенията на изкуството. Предлагаме на Вашето внимание и Давид на Микеланджело.

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

03.01.2020

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения и идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, корнизи, рамки, розетки, колони, куполи .... и проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолаци

Повече новини