Сухото строителство Ви гарантира звуко и топлоизолация и пожарозащита

Публикувано : 2010/05/21

Сухото строителство има редица предимства. Основните са : звукоизолация, топлоизолация, пожарозащита. Чрез гипскартона могат да се изградят и хиляди варианти на окачени тавани, както прави окачени тавани, които само да покрият неравностите на тавана,

Сухото строителство има редица предимства. Основните са : звукоизолация, топлоизолация, пожарозащита.

Чрез гипскартона могат да се изградят и хиляди варианти на окачени тавани, както прави окачени тавани, които само да покрият неравностите на тавана, така и фигуративни и арт тавани, които ще създадат специален интериор на Вашия апартамент, къща, заведение, магазин.
 

 

Основни предимства на сухото строителство :

- ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ

Системите за сухото строителство защитава помещенията от дразнещия шум. Преградните стени и окачени тавани като пластични облицовки и кухо изолационно пространство постигат забележително добри стойности на звукоизолация, звуковата енергия се поглъща ефективно.

 

- ПОЖАРОЗАЩИТНА ФУНКЦИЯ

Гипскартонът служи за защита на живота и здравето както и запазването на реални материални стойности и поради това се изисква от закона. Системите за сухо строителство поради добрите си пожарозащитни технически характеристики дават значителен принос в предотвратяването на пожарите. Пожарозащитните технически качества на облицовките на стените и таваните често са решаващи за това, дали пожарът безпрепятствано се разпространява или остава ограничен на мястото на възникването до навременното му изгасяване.

 

- ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Добрата топлоизолация ще се грижи за ниските разходи след това. Устойчивият на атмосферни влияния външен слой, топлоизолацията, носещите елементи, вътрешната мазилка и дори декоративното покритие на вътрешната страна на стената трябва да се съгласуват един с друг, да допълват качествата си, да работят заедно. 

 

С изграждане и монтаж на окачени тавани, предстенни обшивки, преградни стени не само покривате всички тези предимства, но и създавате уют на дома и офиса Ви. Нестандартните и арт решенията за вътрешния дизайн са изключително приложими със системите за сухо строителство

 

Ние Ви гарантираме безупречен резултат!

 


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.08.2020

Скулптурата Давид на Микеланджело

ВЕЛ ДИЗАЙН изработва репродукции на известни статуи, бюстове и релефи за ценителите на произведенията на изкуството. Предлагаме на Вашето внимание и Давид на Микеланджело.

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

03.01.2018

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения и идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, корнизи, рамки, розетки, колони, куполи .... и проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолаци

Повече новини