За Вел Дизайн

ВЕЛ ДИЗАЙН - ДЕКОРАТИВНИ ДЕТАЙЛИ И ОРНАМЕНТИ
ЗА ИНТЕРИОР И ЕКСТЕРИОР

ВЕЛ ДИЗАЙН е водещ производител на интериорната и екстериорната декорация.
Разполагаме с наш асортимент от над 5000 артикула в класически и модерни архитектурни стилове :

Залагаме на безкомпромисното качество както при изработката, така и при монтажа на артикулите.

Срокът за изпълнение на всяка поръчка варира от
1 седмица до 3 месеца, като зависи както от общия обем детайли, така и от спецификата на избраните модели.

С цел удобство на нашите клиенти и 100 %- ва яснота, поддържаме актуална информация в нашия уеб сайт – каталожните ни артикули са качени със съответните референтни номера, размери, цени и снимки. Всеки наш клиент или партньор може да разгледа онлайн каталозите ни, където са представени декоративните детайли от нашата номенклатура.

Според приложението на декорацията (интериор/ екстериор), типа и размера на декоративния детайл, сложността на орнаментиката и желаната здравина на крайния продукт, изработваме детайлите от модел гипс, фибробетон, микрогипс (полимерен гипс/ акрилен модифициран гипсов композит) и микроцимент (полимерен цимент/акрилен модифициран циментов композит).

За да удовлетворим напълно желанията на нашите клиенти и да се съобразим със спецификата на обекта, можем да изработим индивидуални декоративни детайли (профили, елементи, орнаменти и пр.) по скица, снимка или проект на клиента. Успешно изпълняваме и реставрация при стара съществуваща декорация на интериори и екстериори – цялостни проекти, както и само подмяна на обрушени или паднали декоративни детайли : изчистени и орнаментирани корнизи и фризове, орнаментика за тавани и стени, пана и околопрозоречни рамки, пиластерни и кръгли колони,
пиедестали, брекети/ конзоли за под балкони и др.

Зад гърба си имаме хиляди доволни клиенти: изпълнили сме декорации в частни домове, фирмени и административни сгради, офиси и търговски обекти, салони за красота, хотели, сгради паметници на културата, църкви и исторически обекти в България и Европа. В Портфолио и Идеи за декорация сме качили снимков материал на част от проектите ни.

Освен най-богатия асортимент сред българските фирми в сферата на декорацията, едно от нашите
ключови преимущества пред останалите в бранша е екипа ни от професионалисти, с които работим, възможността ни за изпълнение на цялостна интериорна и екстериорна декорация по индивидуален дизайнерски проект на клиента и гаранцията за качество, която даваме.


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.08.2020

Скулптурата Давид на Микеланджело

ВЕЛ ДИЗАЙН изработва репродукции на известни статуи, бюстове и релефи за ценителите на произведенията на изкуството. Предлагаме на Вашето внимание и Давид на Микеланджело.

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

03.01.2020

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения и идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, корнизи, рамки, розетки, колони, куполи .... и проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолаци

Повече новини