Контакти

Вел Дизайн

 

 

Работно време за срещи с клиенти (само с предварителна уговорка) :

вторник и петък : 13.00 - 19.00 ч.

Офис: 1000 София, ул. Искър № 50, партер

Телефони:
Офис : 02 989 37 70
Мобилни (Теленор) : 0895 514 214; 0895 514 213
Имейли :
mail@gipskartonbg.com
vel_design@abv.bg

За ценови оферти, моля задавайте предварителни ориентировъчни количества от желаните от Вас продукти/ услуги (линейни/ квадратни метри, брой). При изготвени проекти на интериор или фасада от Ваш дизайнер изготвяме оферта само при уточнени референтни номера на моделите и количествата им (количествени сметки). Промяната на размерите на наш модел, изработката на нов модел (модел по Ваш проект и скица, който не присъства в нашата номенклатура) и реставрацията на стара съществуваща декорация се калкулира като индивидуален модел.

За всички детайли по приемане, предаване, изпълнение, доставки и заплащане на поръчките и услугите ни, моля разгледате страницата : Политика

 
 
 
 
 

 

 


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

21.05.2019

Окачените тавани - ефектни и достъпни от Вел Дизайн

Окаченият таван от гипсокартон има доста предимства - дълъг живот, добър естетически вид, чист състав, позволява интересни и разнообразни форми на тавана и за осветление ... и не на последно място - допълване с гипсови рамки, фризове, корнизи ...

03.01.2018

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения за идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолация, боядисване и декорация.

Повече новини