Контакти

Вел Дизайн

Работно време за срещи с клиенти (само с предварителна уговорка) 

вторник и петък : 13.00 - 19.00 ч.

Изложбена зала : 2108 Григорево, общ. Елин Пелин, ул. Елин Пелин 3
Телефони: 0895 514 214; 0895 585 595

Имейли:
mail@gipskartonbg.com
vel_design@abv.bg

За ценови оферти, моля задавайте предварителни ориентировъчни количества от желаните от Вас продукти/ услуги (линейни/ квадратни метри, брой). При изготвени проекти на интериор или фасада от Ваш дизайнер изготвяме оферта само при уточнени референтни номера на моделите и количествата им (количествени сметки). Промяната на размерите на наш модел, изработката на нов модел (модел по Ваш проект и скица, който не присъства в нашата номенклатура) и реставрацията на стара съществуваща декорация се калкулира като индивидуален модел.

За всички детайли по приемане, предаване, изпълнение, доставки и заплащане на поръчките и услугите ни, моля разгледате страницата : Политика

 
 
 
 
 

 

 


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.08.2020

Скулптурата Давид на Микеланджело

ВЕЛ ДИЗАЙН изработва репродукции на известни статуи, бюстове и релефи за ценителите на произведенията на изкуството. Предлагаме на Вашето внимание и Давид на Микеланджело.

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

03.01.2020

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения и идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, корнизи, рамки, розетки, колони, куполи .... и проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолаци

Повече новини