Контакти

Вел Дизайн

 

 

Работно време
понеделник - петък : 10.30 - 19.00 ч.

Молим всички наши клиенти да се свържат с нас предварително по телефона за уговорка на среща в нашия офис. По този начин Ви гарантираме, че ще можем да освободим достатъчно време от графика си, за да обсъдим Вашите идеи и изпълнението им.

Офис: 1000 София, ул. Искър № 50, партер

Телефони:
Офис - 02 989 37 70
Мобилни (Теленор):
0895 514 214; 0895 514 213; 0885 514 214
Имейли:
mail@gipskartonbg.com
vel_design@abv.bg

За ценови оферти, моля задавайте предварителни ориентировъчни количества от желаните от Вас продукти/ услуги (линейни/ квадратни метри, брой). При изготвени проекти на интериор или фасада от Ваш дизайнер изготвяме оферта само при уточнени референтни номера на моделите и количествата им (количествени сметки). Промяната на размерите на наш модел, изработката на нов модел (модел по Ваш проект и скица, който не присъстват в нашата номенклатура) и реставрацията на стара съществуваща декорация се калкулира като индивидуален модел.

За всички детайли по приемане, предаване, изпълнение, доставки и заплащане на поръчките и услугите ни, моля разгледате страницата : Политика

 
 
 
 
 

 

 


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

03.01.2018

Изложбена зала за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения за идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолация, боядисване и декорация.

01.12.2017

Идеи за подаръци за Деня на влюбените Свети Валентин и 8 март

Зарадвайте любимите за Вас хора с оригинален подарък, който ще помнят и ще краси техния дом. Побързайте, количествата са ограничени.

15.05.2017

Гипсов релеф МАДОНАТА С МЛАДЕНЕЦА

Класическият релеф на Мадоната с младенеца - история на оригиналния релеф и репродукция на релефа от ВЕЛ ДИЗАЙН.

Повече новини