Предстенни обшивки

Предстенните обшивки или обшивки с гипскартон заместват стандартната мазилка и се използват за ремонт и реставрация на стари помещения и облицовка на нови тухлени и бетонни стени. Те Ви гарантират перфектната шумоизолация и топлоизолация.
Предстенните обшивки са подходящи както за жилищни площи, така и за офиси и административни сгради, във влажни помещения, както и като основа за полагане на плочки.
Предстенна обшивка с гипскартон 12,5 мм и минерална вата 50 мм подобрява топлоизолацията на 250 мм тухлена зидария и по този начин се постига задължителният коефициент на топлопреминаване  Uf<0,5 W/m².K.
 Вел Дизайн е изграждала системи за шумоизолация за офисни и жилищни площи. Системата за шумоизолация включва изграждане на конструкция (скара) с профили CD UD, поставяне на минерална вата 50 мм и звукозащитна битумна мембрана между 2 пласта гипскартон по 12.5 мм дебелина. Това Ви гарантира перфектно изолация от шумове между двете помещения.


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

21.05.2019

Окачените тавани - ефектни и достъпни от Вел Дизайн

Окаченият таван от гипсокартон има доста предимства - дълъг живот, добър естетически вид, чист състав, позволява интересни и разнообразни форми на тавана и за осветление ... и не на последно място - допълване с гипсови рамки, фризове, корнизи ...

03.01.2018

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения за идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолация, боядисване и декорация.

Повече новини