Галерии

Обекти в процес на реализация

Обекти в процес на реализация

Снимки на наши обекти в суров вид. Можем да изпълним всичко по отношение на интериора/ екстериора - монтаж на гипскартон, шпакловка, боядисване, полагане на специални декоративни мазилки. декорация от гипс/ фибробетон.

Растерни тавани

Растерни тавани

Растерните тавани са най-добрият начин при офис помещения, административни и обществени сгради, особено когато е нужно да се прикрият вентилационни, климатични и отоплителни инсталации.

Окачени тавани/ елементи от гипскартон

Окачени тавани/ елементи от гипскартон

ВЕЛ ДИЗАЙН проектира и изпълнява окачени тавани от гипскартон : арт тавани на няколко нива, фигуративни окачени тавани със специални форми и фигури по предварителен проект, окачени тавани със скрито осветление и лунички, прави окачени тавани, елемен

Заведения

Заведения

Окачени тавани, прави тавани от гипскартон, скрито осветление, арт тавани, фигуративни тавани в заведения. Разгледайте обектите, които ВЕЛ ДИЗАЙН е изпълнила.


1 | 2


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.08.2020

Скулптурата Давид на Микеланджело

ВЕЛ ДИЗАЙН изработва репродукции на известни статуи, бюстове и релефи за ценителите на произведенията на изкуството. Предлагаме на Вашето внимание и Давид на Микеланджело.

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

03.01.2020

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения и идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, корнизи, рамки, розетки, колони, куполи .... и проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолаци

Повече новини