Галерии

Обекти в процес на реализация

Обекти в процес на реализация

Снимки на наши обекти в суров вид. Можем да изпълним всичко по отношение на интериора/ екстериора - монтаж на гипскартон, шпакловка, боядисване, полагане на специални декоративни мазилки. декорация от гипс/ фибробетон.

Растерни тавани

Растерни тавани

Растерните тавани са най-добрият начин при офис помещения, административни и обществени сгради, особено когато е нужно да се прикрият вентилационни, климатични и отоплителни инсталации.

Окачени тавани/ елементи от гипскартон

Окачени тавани/ елементи от гипскартон

ВЕЛ ДИЗАЙН проектира и изпълнява окачени тавани от гипскартон : арт тавани на няколко нива, фигуративни окачени тавани със специални форми и фигури по предварителен проект, окачени тавани със скрито осветление и лунички, прави окачени тавани, елемен

Заведения

Заведения

Окачени тавани, прави тавани от гипскартон, скрито осветление, арт тавани, фигуративни тавани в заведения. Разгледайте обектите, които ВЕЛ ДИЗАЙН е изпълнила.


1 | 2


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

03.01.2018

Изложбена зала за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения за идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолация, боядисване и декорация.

01.12.2017

Идеи за подаръци за Деня на влюбените Свети Валентин и 8 март

Зарадвайте любимите за Вас хора с оригинален подарък, който ще помнят и ще краси техния дом. Побързайте, количествата са ограничени.

15.05.2017

Гипсов релеф МАДОНАТА С МЛАДЕНЕЦА

Класическият релеф на Мадоната с младенеца - история на оригиналния релеф и репродукция на релефа от ВЕЛ ДИЗАЙН.

Повече новини