РОЗЕТКИ

Публикувано : 2011/02/15

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага розетки за вътрешна декорация. Розетките от ВЕЛ ДИЗАЙН са стилни и качествени. Могат да бъдат съвсем изчистени, ако целта им е да допълват украсата на помещението.

Гипсова розетка от Вел Дизайн Розетките могат да са изработени и с флорални мотиви, когато идеята е да се превърнат в композиционен център на интериора. Разполагаме с екип от скулптори и майстори, ангажирани в производствения процес и монтажа на розетките.

Най-често розетките се поставят около полилеите с цел разчупване на площта на тавана. Поставени на стената, те могат да придадат стил и раздвиженост на интериора. Диаметърът им варира от 15 см до 1 метър, в зависимост от цялостния стил на вътрешния дизайн.

Гипсова розетка от Вел ДизайнТрадиционната им форма е кръгла, но за да се постигне по-разчупен дизайн, розетките могат да се изработят и в елипсовидна, квадратна или правоъгълна форма. Възможно е, също така, да се изработят розетки с нестандартна форма, следваща флоралните им мотиви.

Декоративната интериорна украса датира още от зараждането на архитектурата, а нейните характеристики се променят с развитието на стиловете в изкуствто. Вел Дизайн изработва розетки както в модернистичен стил, така и във всички класически стилове - барок, рококо, класицизъм, ампир.

Гипсова розетка от Вел ДизайнГипсът е традиционен материал за изработка на декоративни елементи за интериорна украса. Неговото предимство спрямо пенополистирена, полиуретана или изкуствения камък е това, че той е естествен материал, което подсилва неговата монументалност. Гипсовите орнаменти са много по-здрави и притежават по-дълъг живот, а и имат много по-малко ограничения по отношение на дизайна. От друга страна, те не стоят тежко и претенциозно, за разлика от мрамора или гранита.

Вел Дизайн предлага и розетки, боядисани в цветове, съответстващи на цялостната атмосфера на Вашето жилище, офис или магазин. Цветът придава съвсем различно звучене на елементите, украсяващи интериора. В зависимост от композирането на различни форми и цвтове, може да се създаде усещане за фина естетика или за пищност на помещението.

 Разгледайте Каталог Гипсови розетки на Вел Дизайн.


ДЕКОРАЦИЯ И ИНТЕРИОР

КОРНИЗИ, ФРИЗОВЕ, РОЗЕТКИ, ОРНАМЕНТИ, КОНЗОЛИ, СТАТУИ, СУХО СТРОИТЕЛСТВО

08.08.2020

Скулптурата Давид на Микеланджело

ВЕЛ ДИЗАЙН изработва репродукции на известни статуи, бюстове и релефи за ценителите на произведенията на изкуството. Предлагаме на Вашето внимание и Давид на Микеланджело.

08.01.2020

Тракийският конник

Тракийският конник е символ на просперитета, силата, храбростта, надмощието и победата. Тракийският конник е тракийски релеф от 1-3 в. сл. Хр.

03.01.2020

Офис за декоративни орнаменти, декорация и интериор

ВЕЛ ДИЗАЙН предлага цялостни интериорни решения и идеи за декорация : изработка и монтаж на декоративни орнаменти, корнизи, рамки, розетки, колони, куполи .... и проектиране и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки, шумоизолаци

Повече новини